- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- weiss: Pant* rant
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amit küldtél oldalt, a készülék stimmel. A képek alapján az oprendszer is, de mivel ahány webáruház, annyi rendszert írnak hozzá, így elbizonytalanodtam. Viszont a lényeg az, hogy elv flashelhető, sőt, elvileg a videók alapján majdnem az összes smartwatch ROMja kompatibilis vele. Mondjuk erre nem vennék mérget.
Ugye nem csak nekem tűnt fel, hogy a belinkelt oldalon a képek helyesek és négyzet megjelenítő van, de a leírásvan 240*320? Na ezek már gyanús elemek...
a GPSt még Nem találtam meg benne, mint ahogy a leírásban létezik, de ez ugye ki sem zárja azt.Szóval ezzel azt akarom mondani, hogy mostmár nem lehet hinni egyik leírásnak sem. Megírok egy scattert, kipróbálok SPFTket és írok az eredményről.
Még kiderü,l hogy iOS van rajta...
na akkor besírnék
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Robogó, kismotor
- Júliusi techmontázs (2025)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EAFC 25
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest