- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
-
LOGOUT
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
aytukabozs
addikt
válasz
aytukabozs #2402 üzenetére
Üdv újra
EZEN a vonalon mennék tovább, noha a hiba nem teljesen ugyanaz, de gondolom ettől még a megoldásnak működnie kellene.
A fontos partíciók (és hamár lúd, legyen kövér alapon a nemfontosak is) le lettek mentve dd-vel, de mikor elérek a (fenti topicban talált) donorteló .img visszaírásig, akkor ezt kapom;
"dd: írás a következőbe: ”/dev/sdb”: Kimeneti/bemeneti hiba
46137+0 beolvasott rekord
46136+0 kiírt rekord
23621632 bájt (24 MB) másolva, 5,25613 mp, 4,5 MB/s
"A másik problémám hogy ezt a bizonyos IMG fáljt hogy tudnám megnyitni? Azt a tippet kaptam a teló topicjában hogy előbb valami kisebb partíciót írjak fölül, meg hogy tulajdonképp elég lenne a data partícióból egy szüzet rányomni, mert úgyis ott van elkefélve a titkosítás (?).
Nem tudom írtam-e már de linux newbie vagyok, ill. szűk egy éve használom, de amire eddíg kellett arra elég volt. Van annak jelentősége hogy milyen disztró? (ez Mint Cinnamon)
-
Upo
addikt
válasz
aytukabozs #2402 üzenetére
Szerintem más nem marad, mint download módban klónozni egy másik 1/4-ről. De előtte le kell menteni a modemst1, modemst2, persist partíciókat, a modem, sbl1 sem árt. De az első hármat mindenképp, és a klónozás után azokat vissza kell állítani, hogy imei-k mac-ek megmaradjanak.
Sőt én csinálnék egy full emmc mentést is. a rosszról is, nem csak a jóról, biztos ami biztos.Leírás van ITT.
Nekem ubuntu alatt néha csak fel-le csatlakozik folyamatosan, van hogy 20-30 percet kell várni mire megáll és látszik rendesen. Másik rádugásnál meg azonnal jó. Bár az átparticionálást nem tudtam megcsinálni, amikor elkezdte volna, mindig hibát jelzett (3 gép, több kábel, 3 féle linux+windowsok), vagy nem is látta a partíciókat (üres 8 gigás eszköznek látta), úgyhogy adb parancssorból kellett parted-el megcsinálni.
Úgyhogy én előbb kipróbálnám valami semleges partíióval, mondjuk a data vagy cache partícióval, hogy dd-vel lementeni, utána visszaírni a mentést. Ha engedi, akkor lehet az egészet klónozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Acer notebook topic
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Elektromos cigaretta 🔞
- BestBuy topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest