Hirdetés
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mottie
őstag
Sziasztok,
Egy kis segítséget kérnék hozzáértőktől. Szeretném pár alkalmazás adatait átmenteni az új Nubia Z7 telómra Titanium Backup-pal. Televítve van rá a gapps csomag, így érkezett és megtalálható egy Superuser alkalmazás is, de root mégsincs.
Keresgélve találtam egy útmutatót, le is töltöttem a towelroot és a SuperSU apk-kat, az elsőt lefuttattam, de a SuperSU azt írja már van másik Superuser alkalmazás a telón és ez problémát okozhat. letiltottam (törölni nem lehet) a másik superuser alkalmazást, de úgy sem működik. Mit javasoltok? csináljak egy factory resetet és tegyem fel magamnak a gappsot? Vagy lehet valami út körülötte?
-próbáltam többször lefuttatni a towelrootot, a superSU-t is újraindítás után, de mindig ugyanaz a hiba jön fel "A telepítés nem sikerült. Újraindítás után próbálkozzon újra".
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple biztosítás
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Redmi Note 10C 64GB / 4GB RAM
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!!! Samsung Galaxy A12 64GB / 4GB RAM
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AM4 procik! Kèszleten több db! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest