Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollywoodBoy
tag
Nem tudom jó helyre írok-e, mert nem egy dual simes okostelefonról van szó, hanem egy sima WI-FI-s tabletről, de mélyvíz kapcsán lenne szükségem segítségre.
A tablet típusa: Lenovo Tab 7 Essential (TB-7304F) Egy 7.0-s Android van rajta. Pontosan ez-az image: 7.0/NRD90M/TB-7304F_S110003_180821_CMB
Ez egy érintetlen gyári ROM. Mivel a System UI megadta magát és a táblagépen az Android már betölteni is képtelen, gondoltam nyomok egy factory resetet a gyári recovery-ből.
Sajnos a gyári recovery-ben nem elérhető a wipe data/factory reset opció, de még csak egy wipe cache sem. Ekkor gondoltam, ideje feloldani a bootloadert, és feltenni egy custom recovery-t. Aztán újra falakba ütköztem, mert a Lenovo gyárilag letiltotta, hogy fastboot-on keresztül kiadható legyen bármilyen unlock parancs. (Ezt több helyen is írják a neten. Pl itt vagy itt)
Ekkor gondoltam SP Flash Tool-al ráteszem ugyan ezt az image-et (sikerült levadásznom a netről). De sajnos amint elindulna a Download megkapom, hogy status_sec_auth_file_needed (0xc0030012). Próbáltam, hogy csak 1-2 partíciót flashelnék, de mindig megkapom a hibát. Sajnos ahogy néztem valamiféle auth file lenne szükséges, de nem találtam megfelelőt ehhez a készülékhez.
Ezidáig eddig jutottam sajnos. Nincs több ötletem... De én már azzal is megelégednék ha egy sima factory resetet képes lennék csinálni, de azt sem tudok.Van esetleg ötletetek?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Háztartási gépek
- Milyen notebookot vegyek?
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Windows 11
- Nők, nőügyek (18+)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest