- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
-
LOGOUT
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
válasz
mikk2000 #5516 üzenetére
Ezek után kíváncsiságból végigszaladtam a fájlokon, amiket az SPTool megjelenít a scatter fájl alapján . Úgy nézem azokat jeleníti meg, ahol a scatter fájlban "is_download: true" bejegyzés van. Ezek:
ANDROID
BOOTIMG
LOGO
PRELOADER
RECOVERY
SEC_RO
TEE1
TEE2
UBOOT
USRDATAHogy ha az előző hozzászólásombanban a plusz $FF-eket jól értelmeztem tök üresnek, akkor csak a PRELOADER, RECOVERY, és az ANDROID(System) tér el. Az ANDROID annyiból érdekes, hogy egy picit hosszabb az eredeti, mint amit az update tartalmaz.
Az USRDATA-t nem tudtam lementeni, mert a scatter fájlban a hossza 0 (0x0), bár a következő partícióból ítélve ez jó hosszú lehet. Gondolom ezt egy factory reset után lehet érdemes lementeni, és megnézni, hogy meddig tartalmaz értelmes adatot.
Akkor ha teljes mentést akarok a telóról csinálni, az összes partíciót érdemes lementeni, tehát nem csak ahol a scatter fájlban az "is_download: true", hanem az összesről? Ha nem, akkor melyekről? Jó éjt mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 12 4/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Realme GT2(használt, független, 128 GB, 8 GB RAM, szürke)
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A03 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 256GB Kártyafüggetlen, fekete színben, 3 hónap garanciával
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest