- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB versus 990 PRO 2TB M.2 SSD
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- tordaitibi: Chatcontrol
-
LOGOUT
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZsoAce
tag
Sziasztok!
Van egy Huawei Ascend Y300 telefon, az anyósomé, egyik napról a másikra nem működik az érintő képernyő, így hiába hívták, és ki is csengett, de nem tudta felvenni a telefont.
Ezért gondoltam, megpróbálok egy gyári resetet, ami után egyetlen érintést érzékel, majd újra nem működik az érintőképernyő. Ezután arra gondoltam, hogy új ROM-ot rakok fel rá, hátha segít.
Gyanítom, hogy a mivel a telefonon a bootloader sincs még nyitva, ezért volt, hogy a gyári recoveryvel nem tudtam gyári romot telepíteni.
Fentiek miatt nem tudok a telefonra semmit telepíteni a szokásos módon apk vagy Play áruházból, gondolok itt TWRP telepítésre.Gondolom TWRP vagy ClockWork recovery kellene a telefonra USB kábellel meg adb-vel rátenni a telefonra (vagy valahogy máshogy), illetve el kezdtem olvasgatni, és talán kellene USB debug a telefonon az adb kapcsolathoz, ami gyanítom szintén nincs bekapcsolva a telefonon, pláne gyári reset után. Legalább is az "adb devices" parancs futtatásával a számítógép nem látja.
Eddig jutottam, szeretnék egy új ROM-ot feltenni, de nem tudom hogy kellene a telefon ebben az állapotában, adb segítségével, vagy valahogy.
Egyáltalán lehetséges, hogy új ROM-al megjavul az érintőképernyő, vagy annak vezérlése független attól, és kár görcsölnöm? Tudom, nem nagy érték a telefon, elsősorban hobbyból foglalkozok vele.
Köszi előre, ha valaki tud segíteni, vagy tanácsot adni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bestbuy játékok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Egyelőre táblázattal segíti a Borderlands 4 futtatását a Gearbox
- Háztartási gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-HQ I 16GB I 512SSD I Nvidia I 14" 2K I Cam I W10 I Gari!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest