Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- 
			  LOGOUT Android dual SIM szakmai mélyvíz  Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik! Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
 Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel: "melyik alkalmazás, ami" "melyik alkalmazás, ami" "milyen tokot vegyek" "milyen tokot vegyek" "piros hátlap hol kapható" "piros hátlap hol kapható" "honnan vegyek telefont" "honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
- 

svgyula addikt Üdv az Uraknak! 
 Megoldódott! Sajna manuálisan kellett olyan "dos " parancssorral a recoveryt lecserélni. Soha nem jöttem volna rá! Sajna meg kellene tanulnom ezeket a parancsokat " parancssorral a recoveryt lecserélni. Soha nem jöttem volna rá! Sajna meg kellene tanulnom ezeket a parancsokat 
 A lényeg a felrakott recovery-vel már felment a 4.4root.zip és semmi más nem kellett csak a "superluzert"
 frissíteni.
 Most megy egy power off shedule nevű apk és ki is kapcsolja a telefont. Természetesen ennek is engedni kellet a root jogot Nem is értem mi a túrónak ez a biztonság erre? Hiszen nem telefonálni hanem éppen lekapcsolni akarom a telefont!? Az érdekessége az egésznek az hogy a sima ébresztő bekapcsolja a telefont és bekapcsolva is marad! Ennek azért nem kellene természetesnek lenni mivel ha jó emlékszem az MTK pricis időzítősnél csak ébresztett és utána csak akkor kapcsol be amikor a bekapcsolás időzítve volt. Nem is értem mi a túrónak ez a biztonság erre? Hiszen nem telefonálni hanem éppen lekapcsolni akarom a telefont!? Az érdekessége az egésznek az hogy a sima ébresztő bekapcsolja a telefont és bekapcsolva is marad! Ennek azért nem kellene természetesnek lenni mivel ha jó emlékszem az MTK pricis időzítősnél csak ébresztett és utána csak akkor kapcsol be amikor a bekapcsolás időzítve volt.
 Na mindegy a lényeg műxik! Köszönöm mindenkinek a segítséget különösen Keeperv85 kollégának! (jár a sör!) 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Hardcore café
- iPhone topik
- EAFC 26
- Vége egy korszaknak: PlayStatonre is jön a Halo: Campaign Evolved
- Milyen házat vegyek?
- Battlefield 6
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- További aktív témák...
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3726
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

" parancssorral a recoveryt lecserélni. Soha nem jöttem volna rá! Sajna meg kellene tanulnom ezeket a parancsokat
 " parancssorral a recoveryt lecserélni. Soha nem jöttem volna rá! Sajna meg kellene tanulnom ezeket a parancsokat 
 Nem is értem mi a túrónak ez a biztonság erre? Hiszen nem telefonálni hanem éppen lekapcsolni akarom a telefont!? Az érdekessége az egésznek az hogy a sima ébresztő bekapcsolja a telefont és bekapcsolva is marad! Ennek azért nem kellene természetesnek lenni mivel ha jó emlékszem az MTK pricis időzítősnél csak ébresztett és utána csak akkor kapcsol be amikor a bekapcsolás időzítve volt.
 Nem is értem mi a túrónak ez a biztonság erre? Hiszen nem telefonálni hanem éppen lekapcsolni akarom a telefont!? Az érdekessége az egésznek az hogy a sima ébresztő bekapcsolja a telefont és bekapcsolva is marad! Ennek azért nem kellene természetesnek lenni mivel ha jó emlékszem az MTK pricis időzítősnél csak ébresztett és utána csak akkor kapcsol be amikor a bekapcsolás időzítve volt.