Hirdetés
- Yézi: Blekk Frájdéj
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Carmageddon 2
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Windows rendszeren dolgoztam mindig is, programozásokat, ROM módosításokat, meg minden egyéb hasonló kis dolgomat azon intéztem, de összerúgtam vele a port. Mindig is jobban szerettem Linuxon dolgozni, de azon programok, melyek a segítségemre voltak a fájlmódosításokhoz, azon Windowsra voltak elérhetőek. Például ilyen volt a DaemonTools nevű program, melyek a képfájlokat tudtam ki, illetve becsomagolni.
A DaemonTools mindmáig ingyen elérhető program, csak sajnos túl azon, hogy a Microsoft erre is rátette a kezét és teleszórta a kémprogramjaival, még vírusos is lett az egész és nem érhető el egy éppeszű frissítés sem hibátlanul, ráadásul az alap telepítőt törölték. Tudom, ilyenkor jöhetne a kérdés, hogy miért nem mentettem el, stb, és igaz is, miért nem mentettem el? De! Mivel a múltba nem tudok SMS-t küldeni, így hozzátok fordulok segítségkérésemmel.
A DaemonTools megfelelőjét szeretném kérni (programnév, lehetőleg elérhető legyen a marketből, de ha külső fájl, az sem baj) Linux platformra, amit tudnia kell;
ISO, IMG, stb képfájlok kicsomagolása és becsomagolása. Nem baj, ha telepíteni nem tud, az nem érdekel.
Azon személyek közületek, aki Linux rendszeren mókol, mit használtok erre a célra?Egy használható program nevét elküldőnek előre köszönet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Iphone 14 Pro Max 256GB
- Új Xiaomi Redmi 13C (23106RNODA),6,74",90Hz,4/128GB,Dual SIM,5000mAh,Fekete és Kék színekben
- Samsung Galaxy A25 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 13s-IML - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi