- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
keybe
újonc
válasz
aytukabozs #80408 üzenetére
Elnézést kérek én nem figyeltem rá elégé hát 200$-max 300$ k;rd;s,hogy mire erdemes le cserelni a samsungot
-
keybe
újonc
Hat nem kaptam valami sok tippet, hogy melyik telot ajánlanátok ti
-
keybe
újonc
válasz
aytukabozs #80380 üzenetére
Most kezdem értelmezni a dual sim meg a dual activ szavakat.
Hát na végül is ez a Samsung is átirányítássál van és működik az a része elég jól de olyan lassú nem szeretem, én nagyon szeretem a nokiakat de azokból nincs jo. És akkor itt el akadtam nem tudom,hogy akkor mi számít jónak és gyorsnak.
Tényleg köszönöm azoknak akik segitnek -
keybe
újonc
Sziasztok, szeretnék dual sim telot venni... de nagyjából semmit nem értek a telokhoz azt tudom,hogy Samsung Galaxy S Duos S756 nem kell mert van es kegyetlen lassu.... amit szeretnék az az,hogy gyors legyen ne gondolkodjon nekem orakat és kezelje mind két kártyát akkor is ha az egyiken hívnak és ne hívás átirányítássál.
Lehet kicsit "ovodásnak " tünök itt de szükségem lenne valami jo ajánlatokra .
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kés topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest