Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Msony
tag
válasz
zolipapa66
üzenetére
Sorolnál párat belőlük?
-
Msony
tag
válasz
raulicio
üzenetére
Kösz raulicio. Bőszen nézegetem. Ha be van kapcsolva a képernyő, akkor magasan az fogyaszt a legjobban. A wifi alig vagy a hálózat, még a háttéralkalmazások se durva. Ha tétlen a teló, akkor az ébrentartás durván sokat fogyaszt. Sztem többet mint kellene. Most nem a gyári rom van rajta, mert azzal a 4g nagyon nem müxött. Úgyhogy marad a rom vissza, mérés, összehasonlítás. De a honor 4c magasan jobb ennél a telónál, szinte egyforma az akksi kapacitás, csak az li-ionos ez meg li-pollos. Nemtom ez gyengébbet jelent-e?
Szal marad a mókolás, de ide valami romturkászás kellene. -
Msony
tag
üdv
van ötlet kínai telók üzemidejének növelésére? Két simet használok és egy napot se bír a teló. Konkrétan egy Bluboo X9 ami egy Ecoo E05 csak átcimkézve. Mivel fullHD kijelzője van, nyilván a fényerőt kellene lejjebb venni. De a korábbi Honor 4C-hez képest azért elég rendesen lemerül. Sztem ez nem okés működésre utal. Gondolom, ha lesz rá android 6 akkor ott lesz jobb üzemidő.
Itt van pár ötlet, de még ez is kevés ahogy nézem -
Msony
tag
válasz
Asycid
üzenetére
Én is beruháztam egy Bluboo X9-be. A GPS rész télleg csapnivaló volt. Álló helyzetben is forgott az autó és váltotta az utcákat a pesti forgatagban. Aztán elszállt az egész én meg ott állok navi nélkül az ismeretlenben...
Nemtom van-e valami gps korlátozás. Most úgy állítottam be a telót, hogy a navit csak gps-el vigye, mobilhálózatot ne használjon. Ja én waze-t használok.Másik gondom, hogy ma teljesen leállt a modem része, kvázi telefonálni nemtudtam szinte csak alig párszor. Újraindítás nem segített neki. Egészen addig tartott a dolog, míg sim kártyák meg akksi ki és vissza. Ismerősnek Xtouch van, neki is volt hasonló gond a kapcsolódással.
Ezmiez a probléma? hol kellene keresni rá a gyógyírt? A ROM frissítés megoldja az ilyen gondodat?
Amúgy érdemes befrissíteni a ROM-ot? nem lesz a teló sérülékenyebb mindenféle behatolásokra?És mivel frissítetted be a ROM-ot? mert nekem a root-olás sem ment. Se Kingo nem vitte se valami orosz/kínai dashi
Amúgy nekem 130$-ért sikerült beszerezni gearbesten vám és fa nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- KártyaPC topik (Odroid, Olinuxino)
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Xbox tulajok OFF topicja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OTP Bank topic
- Óvodások homokozója
- Formula-1
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858, 100% Akkumulátor
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest