- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Hirdetés
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunkomen
aktív tag
Sziasztok!
Itt mi lehet a buktató? Xiaomi Mi2s 166$-ért
-
-
-
bunkomen
aktív tag
válasz
Sanyesz. #61255 üzenetére
Töröltem már vele más kínai irritáló app-ot is, nem gondoltam hogy baja lesz. Szépen elszúrtam.
Eredeti ROM-ot és ehhez a készülékhez készült ROM-ot sehol se találok. Sőt a root törlődött a formázással együtt, és ha újrarootolom akkor ugye újraindul ami miatt kezdődik az újraindulgatás. Esetleg nem lehet valahogy visszatelepíteni azt a két app-ot? Vagy valami más megoldás?Ha más nincs, nem tudtok valamilyen szervizt vagy valakit akit meg lehetne bízni a rendberakással? Itt Dunaújvárosban esélytelenek a szervizek, egy képernyővédő fóliát nem bíznék rájuk.
-
bunkomen
aktív tag
Sziasztok!
Van egy IHTC ONE telóm. Titaniummal kitöröltem belőle a gyári weather alkalmazást és egy idegesítő 3d-s weather widgetet. Na ezután a telefon újraindult és ahogy betölt megint újraindul és ezt egy végtelen körforgásban műveli.
Bootloaderbe bebootoltattam és a kínai sorok között kilógott egy "e MMC" sor.
Rámentem, a telefon formázta magát és működik is egészen addig amíg le nem zárom a kijelzőt. Ahogy feloldom a kijelzőt a telefon újraindul és folytatja az újraindulgatást. A két kitörölt app még a formázás után se került vissza.Hogyan tudnám megjavítani? Előre is köszönök, bármiféle segítséget. Már napok óta keresgélek és semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Battlefield 6
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Foxpost
- Nők, nőügyek (18+)
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest