- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
klogw
aktív tag
válasz
fényelőkész #78558 üzenetére
hiszti
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
fényelőkész #78558 üzenetére
Pont azért adtam a linket mert ebben a topikban nem preferálják a klónokat és érdemben nem is tudnának segíteni mert az itt lévők többsége csak képről látott klónt....van egy véleményük róla(részben igaz és tényleg belehet nyalni egy rossz minőségű darabbal) és ennyi...én a páromnak vettem és azóta is örömmel használja...de nem harduser!! A kérdéseidet tedd fel ott és más lesz a reakció ennyi!
-
csampei
senior tag
válasz
fényelőkész #78446 üzenetére
Segítséget? Na azt itt 90%-ban nem kapsz barátom! Kioktatást flegma stílusban,magas lóról azt inkább,és persze a "használd a keresőt" vagy "olvass vissza" instrukciókat.... Jó fórum ez csak a "keménymag" nagy részétől kapja el az épeszű embert a hányinger,persze tisztelet a kevés kivételnek akik türelemmel valódi segítséget tudnak nyújtani (ez kb 5 ember)!
-
klogw
aktív tag
válasz
fényelőkész #78457 üzenetére
Te írtad, hogy "Véleményeteket szeretném kikérni róla". Én meg megírtam, hogy senki nem fogja ajánlani. Így is történt.
Hol itt a mellébeszélés?
A kereső meg azért van, hogy használják, és ne kelljen n-szer feltett és megtárgyalt kérdést n+1-szer megválaszolni. Ezért hívják fel rá a beeső újak figyelmét. -
klogw
aktív tag
válasz
fényelőkész #78443 üzenetére
Szerinted vajon mégis miért?
-
drewcsalad
tag
válasz
fényelőkész #78450 üzenetére
Ha hallgatsz ránk,akkor NEM veszel klón telefont!!! Én is beleestem ebbe a hibába! CSAK brand telefont vegyél! ThL,Lenovo,Zopo,Jiayu,Xiaomi,Umi,Oppo,Doogee,Huawei........ most nem tudom az összes márkát!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Van a klónoknak topikja :Itt olvass a vége felé sok infó van a samsung klónokról
-
aytukabozs
addikt
válasz
azt pl tudjuk hogy amit írtál eddíg az kb 5 különböző modellnév (goophone, star, hdc, flying, tengda, stb...) és hw specifikáció alatt fut jelenleg, ami az idő előrehaladtával csak hatványozódni fog.
Lehet hogy mikor megkapod minden szép és jó lesz (erre kb 50% az esély), de ha valami gebasz jön akkor az isten nem fogja tudni milyen romot ajánljon mert nem lesz tiszta hogy mi van a gépben azon kívül ami egyértelmü. -
klogw
aktív tag
válasz
A j. f. sarokban levő keresőbe írd be hogy klón és nyomj egy entert.
Egyébként meg itt a neked való klón topik.
-
drewcsalad
tag
válasz
fényelőkész #78441 üzenetére
NE vedd meg!!!
-
fényelőkész
csendes tag
válasz
Csak segítséget kértem,nem panaszkodni szeretnék!!Azt gondoltam tudtok róla valami közelebbit!!
-
kcsa
veterán
válasz
Meggondoltam magam. Neked kifejezetten ajánlom, de cska akkor, ha megvásárlás után nem jössz ide panaszkodni és segítséget kérni
-
klogw
aktív tag
válasz
fényelőkész #78441 üzenetére
Klón vásárlását itt senki nem fogja neked ajánlani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.05.06. Yettel jótállás
- Samsung Galaxy S25 Ultra (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, Fehéres szürke titán)
- iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers & Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Bomba ár! Dell Latitude 7370 - Intel Core m7 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1135G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest