Hirdetés
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nagydarab2 #23824 üzenetére
Én nem ugrottam nekik, mert nagyjából normálisak voltak velem az évek alatt, talán csak egyszer volt valami probléma, de az is megoldódott.
Meg különben is kedves és segítőkész volt az ügyintéző hölgy, akkor meg minek "púposkodjak" vele -
válasz
nagydarab2 #23822 üzenetére
Fehér színű microSim-em volt nekem is. Most egy fekete színű normált kértem és azzal jó volt. Illetve ilyen kombó kártya, hogy micronak is meg normálnak is kitörheted.
Azt kamuztam, hogy eldobálja a hálózatot, hogy ne kelljen fizetni a kártya cseréért, mert kb 1 éve cserélték micro-ra. Tudom, hogy nem etikus, de nejemmel kb. évi 150ezret kifizetünk nekik telefonszámlára, úgyhogy úgy gondoltam ennyi belefér
-
válasz
nagydarab2 #23802 üzenetére
Szia!
Most cseréltem én is telefont és hasonlóan jártam a Telenoros kártyámmal. Kicserélték újra és azzal már semmi gond nincsen.
Ha rákeresel a fórumban többeknek is volt ilyen problémája, és szinte mindenkinek a kártyacsere oldotta meg dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- iOS alkalmazások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- OLED monitor topic
- Motoros topic
- Anime filmek és sorozatok
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Garanciával - iPhone 13 Pro Max, 128GB (2025.41.E)
- Garanciával - iPhone 12 , 128GB (2025.46.E)
- Kiváló, nagyon szép állapotú Xiaomi 14 (12/512GB) + Ajándék Smart Band 9! Még 13 hónap gyári gari
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB SHARKOON RGB Slider ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest