Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- leslieke: leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
v-man
őstag
válasz
b0bcat
üzenetére
Ulefone Be Pro (legyen itt a neve a kereső miatt)
Sajnos a jack aljzat határozottan problémás, nem egyszerű umtp-ctia adapteres a probléma, azzal már csak sima stereo fülesként viselkedik.
Ha az adapter nélkül teszem be, ugyanaz van mint a korábban linkelt videóban, egyszerűen túl kicsi bele a csati, rövid és vékony is, "kinyomja magát" és akkor már persze nem érintkezik normálisan, nem vezérli a telót a headset gombja, a zenelájátszás sem jó. Amíg odaszorítva fogom, addig jó (sőt nagyszerűen szól zeneileg), de hát ez így nem tartható állapot...
Mindenképp kell szerezni hozzá valami adaptert a gyártótól, de ha egyáltalán van is ilyen, az vagy egy hónap mire ideér.Szintén nem jó a hagyományos micro usb csati se, de azt ugye adtak hozzá, headsetet meg nem.
A fényképező jó, nincs rózsaszín trutyi, bár bekapcsolás után én engedtem frissülni.
(#99118) fateless: Nem tudom, de az meglepett, hogy a biciklis postás hozta...
Lehet a Tiéd átcsusszan végül, ha már ennyit húzzák. Nekem hétfőn ért az országba, csütörtökön jött sms, aznap küldtem az adatokat, amit péntek óta dolgoznak fel, még reggel mindig az volt a bejegyzés, mikor csöngetett a postás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár iPhone AIR 512GB fekete gyönyörű ALZA számla 2028 szeptember 18-ig Apple garancia Fulldoboz
- iPhone 17 fekete 256Gb, ÚJ, 3 év Gari, Független
- Eladó egy kiváló állapotban lévő Honor 400 Pro mobiltelefon
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Lehet a Tiéd átcsusszan végül, ha már ennyit húzzák. Nekem hétfőn ért az országba, csütörtökön jött sms, aznap küldtem az adatokat, amit péntek óta dolgoznak fel, még reggel mindig az volt a bejegyzés, mikor csöngetett a postás.