Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sanyesz.

őstag

válasz preczol #97831 üzenetére

1. Hogy az akksi tényleg 5000mAh, azt nem tudom, nem mértem. Az biztos, hogy a korábbi THL T100s 2750mAh-s akkujánál többet bír. Korábban írtam, hogy az én felhasználói szokásaim alapján mire elég, de ez teljesen relatív, felhasználófüggő. Nálam 24 órában megy. Hozzáteszem, hogy játékra nem használom.
    2. A készülék nálam stabilan működik, emlékeim szerint le még nem fagyott. Most a legfrissebb KK 4.4.2 stock ROM van rajta (v1.1.2). Emellett a 2.8.1.0 TWRP van fenn.
    3. Az összeszerelés normális. Én nyitós, ablakos tokban használom (járt hozzá), ami egyben műanyag (kemény) hátlapot is jelent. De adtak hozzá szilikon tokot is.
    4. A GPS szerintem átlagos. Hamar fixál, de előfordul, hogy vezetés közben késik pozicionálás.
    5. A kijelzője szép, fullHD. Ha kihasználod a felbontás és a processzor tudását, akkor melegedhet.
    6. A hangja normális, jól hallani a partnert.
    7. A BT, ami nekem különösen fontos, jó. Állandóan be van kapcsolva. Én két autóban használom, mindkettőben tökéletesen működik. Nemcsak a telefonálás, hanem a kontaktok, SMS-ek, híváslista áttöltése is.
    8. Én annó a Comebuy-tól vettem (német raktár), kb. ugyanennyiért. 4-5 nap alatt megérkezett.

Persze jó lenne, ha más tulaj is leírná a saját tapasztalatait.

Új hozzászólás Aktív témák