Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz
Mercutio_ #96098 üzenetére
Hát ja, ha csak egy sim van egy számhoz, akkor szívás. De ha - ahogy fentebb is írták - kapsz kettőt ugyanahhoz a számhoz, és amikor a kocsiban ülsz, akkor letiltja a mobilban lévőt, és viszont, akkor már eléggé praktikus tud lenni. Én pl. általában elfelejtem benyomni a blututot mikor beülök az autóba...
Szerk.: na, most aztán hárman is megválaszoltuk...
-
punky10
addikt
válasz
Mercutio_ #96098 üzenetére
Pont erre volt megoldás az autós-SIM.Beültél a kocsiba,a telefonba lévő SIM már le is mászott a hálózatról, és aktiválódott a kocsiban lévő kártya, az autó elhagyásakor pedig levált az autóban lévő, és visszakapcsolt a telefon.Ez jó volt addig, amíg a telefont csak telefonként használtuk(hívás,SMS) de mostanában, amikor ezek a funkciók már szinte másodlagosak, nem biztos, hogy működőképes ez a formáció.
-
Xabi78
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Garanciával - iPhone 13 Pro Max, 128GB (2025.41.E)
- Garanciával - iPhone 12 , 128GB (2025.46.E)
- Kiváló, nagyon szép állapotú Xiaomi 14 (12/512GB) + Ajándék Smart Band 9! Még 13 hónap gyári gari
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest