Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Hodor_
tag
válasz
WOT-H-A-C #94180 üzenetére
oh akkor az hogy zárójelben ott volt hogy eu raktárból rendelés az nem errre vonatkozott?
Bár amugy lehet még áfával is jó ajánlat lenne, bár annyiért meg már ithoni garival honor 6 ot kapni (bár az nekem gyengébbnek tűnik)
most látom az új linked, köszi szépen, már el is felejtettem ezt az oldalt, nagyon jó ajánlat, sokat fogok agyalni ezen, mert amugy a xiaomi mi4 lenne a szivem csücske, de ez is nagyon vonz
Új hozzászólás Aktív témák
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Samsung Galaxy A13 64GB / 4GB RAM
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro gyári független 100% hibátlan 2026.04.30.Apple jótállás
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Redmi Note 10C 64GB / 4GB RAM
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest