Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Hodor_
tag
válasz
WOT-H-A-C
üzenetére
oh akkor az hogy zárójelben ott volt hogy eu raktárból rendelés az nem errre vonatkozott?
Bár amugy lehet még áfával is jó ajánlat lenne, bár annyiért meg már ithoni garival honor 6 ot kapni (bár az nekem gyengébbnek tűnik)
most látom az új linked, köszi szépen, már el is felejtettem ezt az oldalt, nagyon jó ajánlat, sokat fogok agyalni ezen, mert amugy a xiaomi mi4 lenne a szivem csücske, de ez is nagyon vonz
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Bár amugy lehet még áfával is jó ajánlat lenne, bár annyiért meg már ithoni garival honor 6 ot kapni (bár az nekem gyengébbnek tűnik)