Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maczera
aktív tag
"hogyan tudok 766 névből 1db vcf-et csinálni?"
Úgy emlékszem, hogy a MyPhoneExplorer-ben lehet importálni és exportálni, én ezt találtam a legértelmesebb programnak. Ha egyben az egész telefonkönyvet exportálod, akkor az 1 db lesz. Ha csak kijelölteket, akkor pedig darabonként exportál... -
fotosjani
aktív tag
A .vcf fájlokat az alábbi módon tudod egybe fűzni:
következő sort beírod egy jegyzettömb txt-be:
copy /B *.vcf all_contacts.vcf
majd a txt fájlt mented a következő néven: merge_vcf.cmd
Ezt a fájlocskát beteszed abba a mappába, ahol a rengeteg vcf van, futtatod,
-Majd a kapott egy darab all_contacts.vcf nevezetű névjegykártyát importálod a gmail címjegyzékbe. -
ben-ga
tag
én megcsináltam nemrég, csak sajnos letöröltem
guglin találtam, azt hiszem ez volt:le kell töltenünk a következő zip fájlt és kicsomagolni a benne lépvő “merge_vcf.cmd” fájlt a “C:\Nokia” mappába. Azért ide, mert itt vannak a VCF fájlok amikből egy nagy VCF fájlt szeretnénk csinálni. Ez azért fontos mert a Gmail (és sok más szoftver is) egyszerre csak egy VCF fájl importját engedi. Könnyen belátható, hogy mondjuk 1000 névjegynél egyesével elég sokáig tartana beimportálni a Gmail címjegyzékébe a kontaktjainkat. De ha egy fájlba összegyúrjuk őket akkor csak pár pillanat és ez szinte minden programmal kompatibilis marad ami kezel VCF-et.
Szóval, bemásolás után futtassuk le a fájlt! A végeredmény fájl neve pedig “all_contacts.vcf” lesz, ezt kell majd beimportálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 / FE / 25 Ultra / S25 Edge / Flip 7 - 256GB / 512GB - Bontatlan - 2/3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3752, 91% Akkumulátor
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB CHIEFTEC Libra Zalman 500W
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest