Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Az utolsó közös út
- potyautas: Vágyak
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
doongoo
addikt
válasz
wwenigma #93404 üzenetére
Elolvastam még egyszer és ugyanaz a véleményem. Te is elolvastad, hogy én mit írtam? Nem írtam, hogy jó.
Ezt írtam:
"Inkább írja meg az a tapasztalatait, aki rendelkezik Honor 3C-vel és használta élesben navigálásra."
Azaz ne mi(én) mondjuk már meg, hogy milyen valójában, mert pl. nekem ilyenem nem volt még. Neked volt és próbáltad navigációra is? Csak azért írtam, mert nekem volt pl. Hongmim (MTK-s) és navigáltam is vele élesben (itthon, külföldön, országúton és nagyvárosokban is magas épületek közt) és semmi baj nem volt vele és nem kellett hozzá semmi esőtánc. Dobozból kivéve ment rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Gyúrósok ide!
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- További aktív témák...
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 16 GB-os RTX A4000 HP - garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3594
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest