Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én havonta veszek a Telenor feltöltőshöz 2GB Deezert. Úgy tudom, hogy az LTE -s, ha a teló tudja. A csalafintaság ott van, hogy a sebessége attól még ugyanaz a max. 7,2 mb/s elméleti. De végülis én nem a sebesség miatt szeretnék LTE -t, hanem a kisebb késés miatt, ami VOIP -nál sokat javít a hívás minőségén. Valamiért az 5Ft -os percdíj szimpatikusabb, mint a 40Ft -os.
-
Mottie
őstag
Nekem meg beállítható, hogy melyik melyik legyen
Mobliszolgáltatók: 10 fontot fizettem ebben a hónapban (előre) ~3950 ft feltöltőkártyára. Ebből: Korlátlan SMS, Korlátlan Adat (nyilván x GB-ig fullspeed csak, ahola z X nem ismert) és 500 perc UK, vagy EU-n belül. Csak az 500 perc azt jelenti, hogy nincs 8 Ft a percdíj, erre jön rá bónuszba a Mobilnet és ingyen sms. Otthon? feltöltőkártya? HAHAHA, 50 forintért telefonálhatok percenként.
-
Laza...
addikt
Nem is azzal van a baj. Hanem a forgalmi korláttal, ami a vicc kategória kishazánkban. Persze verseny van (remélem a digivel tényleg lesz), mert itthon pl. a Vodának van 100 ft-ért 10kb-os csomagja is (nem vicc). Nálunk a verseny úgy néz ki, hogy leülnek a szolgáltatók, és megegyeznek milyen különbségeket tesznek azonos áru csomagba. Jobb helyen ezt kartellnek hívják, Magyarországon ez "természetes"
Új hozzászólás Aktív témák
- Rövid előzetesen a mobilokra szánt Resident Evil Survival Unit
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Gitáros topic
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Diablo IV
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest