Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gilfoyle: Esetem a xiaomishop.hu-val
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: Az utolsó közös út
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
illjo
senior tag
válasz
Blue Eagle #91328 üzenetére
Sajnos mind a kettőre installation aborted üzenet jött
Remélem nem ez volt az utolsó remény
-
illjo
senior tag
válasz
Sőt mivel megnéztem a linkelt leírást, már okosabb lettem (sajnos már érzem ahogy a tudás akadályoz mégis
) nem is kell talán kártyaolvasóval mókolni, ha a mount USB storage menü működik
-
illjo
senior tag
válasz
Értem, köszi!!! Ezek szerint akkor már pc sem kell, legalábbis program szinten. Majd este ha már kevesebb melóm lesz nekiállok.Amúgy sincs más lehetőségem, mert ugye így is csak kártyaolvasóval tudok sd kártyára másolni pc-ről, mivel a pc nem látja tároló szinten a telóm.Értesítelek, amint megcsináltam. Köszi!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S2 TG Seasonic 650W
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest