Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa311
veterán
Lehet benne valami.
Más:
Voltam ma a T-ben az én kis HERO 2000+ -ommal és összeakadtunk egy igazi Iphone5-el.
Az eredmény:A szemmel látható különbségek:
szemből a HERO-n 4 szenzorpötty és kamera van, míg az Iphone5-ön 2. Az elhelyezésük sem azonos.
Minden egyéb méret (szélesség, vastagság, hossz, képernyőméret) mm-re azonos.
Az Iphone5-ön a füles dugó ALUL van, míg a HERO-n FELÜL.
Hangosító / halkító gombok megegyező helyen vannak
Az IPhone5 oldalán van egy kapcsoló, amivel lehet némítani ha lehúzzuk (kicsit olyan, mint a memória kártyákon az írásvédelem kapcsoló), a HERO-n ez a gomb látszólag semmit sem csinál.
Nagyon közelről nézve látható, hogy a HERO-n a középső home gomb különálló, míg az Iphone-on látszólag egybe van egy flexibilis anyaggal kiöntve.A telefon hátulja tökéletesen megegyezik, 2 különbséggel:
A HERO hátulján SEMMILYEN felirat nincs, míg az Iphone5-ön ugye rajta van egy csomó felirat (többek között az is, hogy made in china....)
Az Iphone5 vakuLEDjének van lencséje, a HERO-nak nincs (elég gyengécske is a vakuja).Képernyőben az Iphone erősebb (olyan mintha vastagabb lenne a képernyő üvege is talán, de ez lehet csak érzés) illetve a képminőség is jobb, de a HERO sem rossz, átlag user nem is veszi észre.
Használatba én nagyon elégedett vagyok a HERO-val. Nyilván nem olyan jó, mint egy Iphone5, de nem is 200e forint kártyafüggetlenül, hanem 40 és dual simes.
Remélem hasznos volt a beszámoló.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera 5 zoommal,120 Hz ProMotion,100%
- Hibátlan iPhone 16 Pro max 512GB gyári független 2025.10.22 Apple jótállás
- iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium 98% akkuval!
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Google Pixel 10 256GB - Törött kijelzőüveg - szept. 30-i vásárlás
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest