- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland78
tag
Szia,
a kijelző állati (nyilván ha gyárilag hagyom, akkor halványabb) - de kézzel felhúzva a fényerőt, nagyon szép, éles képet ad még napsütésben is.
Ennek hátránya viszont az üzemidőben lett... egész nap babráltam, állítgattam, játszottam vele, mostanra szépen le is merült, most töltőn csücsül (igaz még 10%-on van és 1 óra 52 percet ír). (egész nap wifi, és 3G bekapcsolva,fb,messenger,gmail és exchange futott rajta, vagyis nekem teljesen korrektül kitartott - c5700-t kb. naponta 2-szer töltöttem - bent melóban folyamatosan töltőn volt, este pedig ment fel, reggel le)Fogtam,használtam már 150e-s Z2-t, meg samu s5-t is, de nekem EZ viszi a pálmát (ár/érték arányban - és mert ugye Dual SIM-es).
Nekem megvan az érzés!Szerk: (fotósként nekem bejön a képminőség - egy telefonhoz képest)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Bestbuy játékok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 6
- Open Broadcaster Software OBS
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Linux kezdőknek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest