Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTU
addikt
válasz
ATM_automata #81900 üzenetére
Ha 1 mezei juzernak elfogy az 1GB tárhely, ott a 2GB is el fog fogyni csak kicsit később.
-
Blizzardking
őstag
válasz
"nem kis szívás árán át kellett partícionálni az egész telót (SD kártya bővítés nem segít, ne is gondolkodj benne), recovery csere meg rom újratelepítés stb. Szóval én az életbe többet nem veszek olyan telót, aminek ilyen bajai vannak..."
welcome to csájná, welcome to csájnáfón topik!
-
osztszoroz
aktív tag
válasz
nem sd kártyát kellett volna bővítened a w100-ason,hanem rootolni és átpakolni a cuccaidat az sd-re-pl Titanium backuppal.Második w100-asomat fogyasztom,a régi is családban maradt-teljesen meg vagyok-vagyunk vele elégedve..
Új hozzászólás Aktív témák
- Garanciával - iPhone 13 Pro Max, 128GB (2025.41.E)
- Garanciával - iPhone 12 , 128GB (2025.46.E)
- Kiváló, nagyon szép állapotú Xiaomi 14 (12/512GB) + Ajándék Smart Band 9! Még 13 hónap gyári gari
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3469, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest