Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cappa72
üzenetére
Szia!
Se factory mode nincs, se adb elérés. Ha bekapcsolom akkor bootloop, a recovery nem indul el (hangerő fel+ power) és a factory mode sem indul el (hangerő le+ power). Ha ezeket próbálom egyszerűen nem csinál semmit a telefon. Sima power gombra meg ugye bootloop a logo után.
Több féle fajta flashtoolsal próbáltam felflashelni a gyári romot, downloaddal, firmware upgraddel, mindkettő hibaüzenettel elszáll + több féle gyári romot próbáltam egyik sem jó. Próbáltam csak a recoveryt felflashelni, az sem jött össze. Van egy mtk droidtoolsos mentés, amit flashtoolsosra alakított a tulaj (nem az enyém a telefon), az sem ment fel a flash toolsal.
preloader driver fent van, próbáltam win7-en és win8-on is, mindkettőn ugyanazok a hibaüzenetek. Friss flashtoolsal és régebbi verzióval is.
adb devices parancsra, nem látja a készüléket a gép, ha újraindítom az adb-t akkor sem és eldobálja a windows a telefont, felcsatlakozik kiirja az eszközkezelőben hogy mtk65xx preloader vagy mi (a portok között is) aztán eldobja, kivéve akkor ha flashtoolsal operálok, mert akkor amíg a flashtools macerál vele addig benne van az eszközkezelőben, de amint flashtools hibaüzi van eldobja a windows is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-roller topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Nintendo Switch
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad 3 : I3 10110U / 4GB / 256 GB SSD / Win 11
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel