Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gipsztigris
addikt
válasz
Graphics
üzenetére
"Az meg hogy le van szólva a csoportos rendelés. Nem tudom kinek hogy, de azért gondoljuk már át... Megérkezik valakihez, ha szar nem te szopsz vele, hanem akinél volt. Olcsóbb, gyorsabb, és tudsz fix költséggel számolni.. Amikor már a 60$-os szart is megáfázzák...
Nem kardoskodom semmi mellett ,csak mondjuk jó ötlet ,akárhogy is nézed. Azon az áron, amennyiért kint vannak a telefonok, egyáltalán nem nagy buli, és anyagi haszonszerzés sincs rajta... Egyből ezt kell látni?"Szerintem meg mindkét félnek igaza van! Nyilván azé a rizikó, aki megrendeli és behozatja. Ha hibás a termék akkor Ő szopik vele, de ne felejtsük el, hogy a tényleges vásárló teszi bele a pénzét és nem pedig a nepper.
Én mindenesetre nem adnék senkinek sem 2-300 dollárt csak azért mert egy fórumon láttam már többször a nickjét. Ezt nem vitaindítónak szántam, csupán az érem másik oldalát akartam megmutatni.
-
fehér vadász
csendes tag
válasz
Graphics
üzenetére
"Megérkezik valakihez, ha szar nem te szopsz vele, hanem akinél volt."
???
Talán kibontja, bekapcsolja, ellenőrzi, és ha nem jó, nem passzolja tovább? Én ilyet nem olvastam a csoportos rendeléseknél.
A számla is mindenkinek a saját nevére szól, ha használat során gondja akad, maga reklamál. Nem?(#78346) aytukabozs
Akkor már értem, a coolicool miért csak sima postával küld Mo-ra:
"2, Expedited(DHL) Delivery time is around 5-9 days((Due to high rate of customs tariff, parcels are forbidden from sending to Portugal, Russia, Hungary, Greece, etc. You could choose the Shipping Method of ”Standard” and Add Customs Insurance)" -
gyuszito
senior tag
válasz
Graphics
üzenetére
+1
A nyakamat rá tenném, hogy nem idegenek két szép szeméért csinálják, akik csinálják.
Helyzet az, hogy akár honnan nézem, (2 csoportos rendelésben veszek részt jelenleg) én, mint 1 ember, ettől jóval drágábban juthatnék hozzá. Jelen esetben, mivel az ár valóban kedvező nekem is, és másnak is, aki csoportos rendelés tagja, isten áldja a szervezőket hasznukkall együtt! Megjegyzem ügyesen csinálják! Mindaddíg, amíg nem azt látod, mint a hirdetések között, hogy rendel egyet, és eladja 15-20.000Ft-tal drágábban, addig teljesen korrektnek tartom. Ne értsetek félre, aki ezt csinálja sem ítélem el. Veszélyesnek tartom, de hajrá!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Revolut
- Nem is gondolnád, hogy milyen komplex külső akkut gyártani
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 16 Pro White Titanium (07.25-ei vásárlás)
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Silver - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest