Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Sonarr és Radarr
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alexw801
senior tag
válasz
Cyborg #76986 üzenetére
Nem kiutazom telefont venni, hanem időnként ott dolgozom pár napig, nem én fizetem a költségeket. Így költöm el a napidíjamat.
A standby időről orosz oldalon 9,5 napot írtak.
Kijelző időt nem nézem, mert van 2 PC-m és egy jó tabletem, ezért nem ezzel az eszközzel szoktam órákig kukkolni. Amúgy sem játszom, csak demo céllal unokáknak, arra meg a Talking Tom macska elég.
Szoktam viszont mobil hotspot funkciót hosszasan használni, de nem feltétlen akkuról, rádugom a töltőre. -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Cyborg #76986 üzenetére
Hmmm....nézegetem ezt a huawei-t de nem tudok rájönni, miért kéne ezért ~300 $ adni....egy thl t11 hez képest annyi plusuz van benne : + 0.5",+250 mAh akku telejesítmény..... abba nem megyek bele, hogy miben jobb a t 11... ne vedd támadásnak nem annak szántam csak annyi a lényeg hogy szerintem ár/érték arányban nem a legjobb.... még akkor sem ha belpiacos áron vetted mert ugye akkor is ott van hogy jobb telefont is vehettél volna így....minden esrtre használd egésséggel....
"innenn reménytelen ezrt a telót megvenni"
na,ezen jót mulattam...
afénébe most látom!!!
pardon...
Nem látok még a csipától!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest