- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Amazon Kindle JailBreak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
slezakimi #72146 üzenetére
Kisebbségi komplexusod van vagy mi? Egy szóval nem mondtam, hogy szarok ezek a telefonok.
Ár-érték arányban igenis jók. Ezért rendeltem én is Kínából telefont, nem pedig azért, mert az hű de jó minőség. Mert nem az. Ezek a telefonok tökéletes kompromisszumok. Olcsó (bár áfával már nem annyira), mégis gyors hardverek, relatív friss szoftverrel. Viszont a szoftver sok esetben bugos, gari nuku, anyaghasználat legtöbb esetben maximum elfogadható.
És hogy ne csak a levegőbe beszéljek:
- Amoi N821, folyamatos exchange server bug, kurva idegesítő, ezért is cseréltem le tegnap a ROM-ot
- THL W7+-om GPS borzalom volt
- Inew 2000 nem hallotta a másik fél a telefonban a beszédet
- Elephone bugos, szar lassú ROM, gesture sensing se jóHa el tudja az ember fogadni a kompromisszumokat, netalántán még fel is tud rakni egy bugfixelt romot cmw-ből, akkor lehet egy olcsó, használható telefonja.
Nem vagyok hard user, még csak másodéves vagyok a ELTE-n, majd ha végzek, akkor leszek hard user!
Egyenlőre még csak karistolgatom az android nevezetű dolog tetejét
de ne itt offoljunk, ha valami problémád van velem, akkor PM
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 2 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple ajándék tok
- Samsung alaplap javítás garanciával és számlával!
- iPhone alaplap javítás gyorsan, garanciával!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest