- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- body007: # Raspberry Pi Zero W + Alpine Linux Wi-Fi Telepítési és Konfigurációs Útmutató
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- weiss: Pant* rant
- Klaus Duran: 2025 dude
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
slezakimi #72146 üzenetére
Kisebbségi komplexusod van vagy mi? Egy szóval nem mondtam, hogy szarok ezek a telefonok.
Ár-érték arányban igenis jók. Ezért rendeltem én is Kínából telefont, nem pedig azért, mert az hű de jó minőség. Mert nem az. Ezek a telefonok tökéletes kompromisszumok. Olcsó (bár áfával már nem annyira), mégis gyors hardverek, relatív friss szoftverrel. Viszont a szoftver sok esetben bugos, gari nuku, anyaghasználat legtöbb esetben maximum elfogadható.
És hogy ne csak a levegőbe beszéljek:
- Amoi N821, folyamatos exchange server bug, kurva idegesítő, ezért is cseréltem le tegnap a ROM-ot
- THL W7+-om GPS borzalom volt
- Inew 2000 nem hallotta a másik fél a telefonban a beszédet
- Elephone bugos, szar lassú ROM, gesture sensing se jóHa el tudja az ember fogadni a kompromisszumokat, netalántán még fel is tud rakni egy bugfixelt romot cmw-ből, akkor lehet egy olcsó, használható telefonja.
Nem vagyok hard user, még csak másodéves vagyok a ELTE-n, majd ha végzek, akkor leszek hard user!
Egyenlőre még csak karistolgatom az android nevezetű dolog tetejét
de ne itt offoljunk, ha valami problémád van velem, akkor PM
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elektromos autók - motorok
- Goddess of Victory: Nikke
- Okos Otthon / Smart Home
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest