- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Bevezetés a wokok világába
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
slezakimi #72146 üzenetére
Kisebbségi komplexusod van vagy mi? Egy szóval nem mondtam, hogy szarok ezek a telefonok.
Ár-érték arányban igenis jók. Ezért rendeltem én is Kínából telefont, nem pedig azért, mert az hű de jó minőség. Mert nem az. Ezek a telefonok tökéletes kompromisszumok. Olcsó (bár áfával már nem annyira), mégis gyors hardverek, relatív friss szoftverrel. Viszont a szoftver sok esetben bugos, gari nuku, anyaghasználat legtöbb esetben maximum elfogadható.
És hogy ne csak a levegőbe beszéljek:
- Amoi N821, folyamatos exchange server bug, kurva idegesítő, ezért is cseréltem le tegnap a ROM-ot
- THL W7+-om GPS borzalom volt
- Inew 2000 nem hallotta a másik fél a telefonban a beszédet
- Elephone bugos, szar lassú ROM, gesture sensing se jóHa el tudja az ember fogadni a kompromisszumokat, netalántán még fel is tud rakni egy bugfixelt romot cmw-ből, akkor lehet egy olcsó, használható telefonja.
Nem vagyok hard user, még csak másodéves vagyok a ELTE-n, majd ha végzek, akkor leszek hard user!
Egyenlőre még csak karistolgatom az android nevezetű dolog tetejét
de ne itt offoljunk, ha valami problémád van velem, akkor PM
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyedi ékszerdobozka
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest