Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
_Hodor_ #71867 üzenetére
A 6582-től ne félj, kicsit olcsóbb mint a 6589T-s cuccok, de egy hölgy számára nem sok +-t ad a 6589T.
Ha nem hozzáértő a hölgy, akkor azt válaszd, amelyik szerinted/szerinte szebb.
A Hongmi és a G4 esetén nincsenek a szoft-gomb háttérvilágítás!
G3, S820 esetén van.Szerintem a legcsajosabb az S820, viszont nincs olyan támogatása, mint a többinek - gyakorlatilag alig van hozzá rom.
A 6589-hez képest a gyári rom kicsit akadós (ábár a P780-ról portolt slx rommal - by cappa72 - picit javul a helyzet).A Cubot-tal kapcsolatban nincs infóm.
szerk.:
+1 a Lenovo S650-re! -
aytukabozs
addikt
válasz
_Hodor_ #71867 üzenetére
Ezeket a barátnőd is látta?
Csak mert náluk a külcsíny is számít és én ebbl max a g4c-t meg az s820-at tartom nőiesnek, de utóbbival a meggyőző hardver ellenére volt akinek gondja akadt itt (visszakereshető)S650 szerintem pl pofás-csajos ráadásul van is róla itt a fórumon meg a logouton 1-2 tapasztalat....
[ez itt 2 link feljebb]
A lenovo romjai meg úgy vettem le az írásokból megbízhatóak, kiforraottak bekapcsolod, nyelvet álítassz, aztán használod.
Ezenfelül esélyes rájuk mókolás néküli 4.4 frissítés.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő