Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
deadbody
tag
-
citkar
addikt
válasz
forzaroma #71842 üzenetére
A Hongmiról sok jót írnak, úgy összességében jó telefon. Az iNew pedig legalább olyan jó képeket csinál, de összességében ugyan dizájnosabb, de mégse olyan jó (bár még mindig jó!).
Ha 200 alatt akarsz maradni más nem is jut az eszembe, de a THL T11 vagy mi nem sokkal drágább és az is nagyon jó (ráadásul 8 magos is).Jiayu G6-ról tapasztalata valakinek esetleg? Sajnos nagyon drága...
-
deadbody
tag
válasz
forzaroma #71842 üzenetére
A felsoroltak közül szerintem a Hongmi a legjobb, mint kamerára mint gpsre, a rendszer teljesen smooth, tegnap érkezett a 2. darab a családba. Az egyetlen amit hátrányként szoktak felhozni az a kapacitív gombok világításának hiánya, de ez számomra abszolút nem zavaró. Hogy külföldről hogy érkezik a teló milyen nyelven arról nem tudok nyilatkozni, én Laza... fórumtárstól rendeltem mind 2-t, ő rootolva magyar szoftal küldte. Ha gondolod kérdezz rá nála, úgy tudom van most raktáron Hongmija is és inew v3 is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest