- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
EG0
aktív tag
válasz
svgyula #65515 üzenetére
Szerintem a Lenovo S650-est még nem hamisítják, és tényleg sok helyen adják 140 dollár körül, egymástól független boltokban.
A közölt Antutu eredményeket mondjuk magam sem értem, de össze-vissza lopkodnak képet (képernyőmentéseket) egymástól a webshopok, és nem mindig sikerül eltalálni még a típust sem.
Az enyém mindenesetre 17.000 feletti.Más: a DX-es iNew i7000 extra olcsó rendelés folytatása az lett, hogy miután nem jött már nekik soha többé, ezért kérdeztem, visszaküldik-e a pénzemet, vagy mit tudnak felajánlani helyett. Utána egy hetekig húzódó levélváltás jött, ahol először azzal próbálkoztak, hogy Store Credit-ként jóváírják nekem, aztán vásároljam le másra. Válaszoltam, hogy vagy PayPal-on vissza, vagy csere, de több levélben is hangsúlyoztam, hogy csak ráfizetés nélkül vagyok hajlandó bármit elfogadni helyette.
Végül nagy nehezen találtunk egy telefont, ami specifikációban hasonló (márkás, 4 magos, 1 GB RAM-os) és van is nekik raktáron, mondom, akkor az jó lesz. Erre szépen át is írták rendelésemet a másik telóra, majd felszólítottak, hogy akkor fizessek még ki 80 dollár különbözetet.
Na itt kértem vissza a pénzemet a DX-től, nem túl kedvesen. Vissza is adták. -
gyűrű
addikt
válasz
svgyula #65515 üzenetére
..nem tudom.. mitől is kamu?
Itt pl 137 dollár
itt is kb..
az antutu 17400.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest