- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stmiklosi
tag
válasz
Sanyesz. #62522 üzenetére
Szevasz!
Sok apró ezt azt veszek Kínából, de tudom, türelem. Soha nem siettetem, nem vagyok türelmetlen, kivárom.
Persze olykor el-eltűnik 5-10 dollár körüli csomag (talán 2?), de a sok között ez belefér, meggyőződésem (postás ismerős is mondta, nem könyvelt) nálunk kél lába. Olykor reklamációmra kiderül, hogy volt trackingje, csak miután én nem kértem és fizettem érte, nem közölték velem, de ő tudta, hogy bejött az országba.
Amit linkeden láttam, mintha az enyém lenne. Kb. 1200-ért vehettem, nem emlékszem. Azért vettem, mert ilyet még nem láttam és kíváncsivá tett.
Üdv: StMiklos
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest