- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stmiklosi
tag
válasz
Sanyesz. #62522 üzenetére
Szevasz!
Sok apró ezt azt veszek Kínából, de tudom, türelem. Soha nem siettetem, nem vagyok türelmetlen, kivárom.
Persze olykor el-eltűnik 5-10 dollár körüli csomag (talán 2?), de a sok között ez belefér, meggyőződésem (postás ismerős is mondta, nem könyvelt) nálunk kél lába. Olykor reklamációmra kiderül, hogy volt trackingje, csak miután én nem kértem és fizettem érte, nem közölték velem, de ő tudta, hogy bejött az országba.
Amit linkeden láttam, mintha az enyém lenne. Kb. 1200-ért vehettem, nem emlékszem. Azért vettem, mert ilyet még nem láttam és kíváncsivá tett.
Üdv: StMiklos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest