Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - bambano: Bambanő háza tája
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?

- 

LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Zeki
nagyúr
válasz

Viktor0610

üzenetére
						Szívesen!
Nem mindig éri meg kínából rendelni.
Célszerű itthon is megnézni az akciókat. És akkor van magyar nyelv, meg a garancia.
Bár komolyan mondom (mivel én az Auchanban járok sűrűn), hogy néha úgy van brutál jó áron valami, hogy semmi akciós tábla nincs ott.
OFF: én pl. egy Sony fényképezőgépet vettem ott úgy, hogy a legolcsóbb hazai netes áruház sírva fakadt volna ha meglátja. 45 ezres gép 35-ért.Be kell járni ide-oda (médiamarkt is) és figyelgetni az árakat. A katalógusban nincs minden benne.
Amennyi idő alatt megjön kínából, annyi idő alatt itt is találni valami akciót, ha szemfüles az ember. - 

válasz

Viktor0610

üzenetére
						Esetlg overmax vertis 02 vagy lattam a tesczoban beex valamit, mindketto 30k alatt van parvforinttal

Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
 - AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
 - ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
 - BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
 - BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 750W

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest