Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vitezfeher
tag
Én vettem egyet miniben egy másik árustól. Időben megérkezett, még a samsung is rá volt írva. Egy baja volt csupán, nem érzékelt semmilyen sim kártyát. Reklamáltam, az eladó nem válaszolt, időközben el is tűnt. Az Ali visszafizette az árát, még vissza sem kellett küldeni. Mini tabletnek kitűnő.
-
Ed3r_X_
nagyúr
A RAM nem 2GB lesz. Ha megnézed a CPU-Z-s képet már az furcsa, hogy a Total RAM 2048MB, holott mindig kicsit kevesebb szokott lenni, soha nem pontos érték az. Illetve 2GB-ból a szabad csak 480? Az MTK nem zabálja ennyire az erőforrásokat.
Illetve klón, hát nem tudom, csak azért, mert így néz ki nem venném meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitcoin topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Építő/felújító topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Linux Mint
- További aktív témák...
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi