Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: Fred
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz
CoolBoy323 #53647 üzenetére
Ok, nem fejtettem ki érthetően magam, elnézést.
Szóval a pandás oldalon csak fehér színben van, a fekete nincs raktáron. És hiába írom be a kupon kódot, nem fogadja el. A kód, amit kaptam: XMASGIFT, nem alkalmazható. Neked hogy jött ki a 169 $?
És köszönöm a további két kolléga lecseszését a figyelmes olvasásáról, de kérlek titeket hogy ahelyett hogy az első olyan lehetőségre lecsapnátok ahol le lehet b@szni valakit, olvassátok el a hozzászólásomat és látjátok hogy volt benne kérdés, amit már másodszor tettem fel, de még nem kaptam rá választ.
Szóval, van benne gyárilag magyar nyelv?
köszönömCineDOG1, mit kiabálsz, félsz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- 12V-2x6 kábelt rejtő, fehér VGA-val jelentkezett az MSI
- OLED monitor topic
- Milyen program, ami...?
- Sweet.tv - internetes TV
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest