- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem, nem értettelek félre. A ROM-dolog Lalla-nak szólt.
A "méltán népszerű és világhírű" Jiayu készüléken kívül nem kellett vacakolni semelyikkel. Volt nálam 2, egyikkel ROM-oltam, a másikkal már nem. G3-ből már csak olyat fogtam a kezemben, amivel más görcsölt.
Lenovo, ZTE, Thl, Zopo (régebbiek voltak nekem) készülékek gond nélkül mentek. Mondhatnám, hogy nem érdemes megvenni a picit olcsóbb készüléket, ami ugyanolyan hardverelemekból építkezik. Persze ugyanez igaz a laptopoknál is: sokan nem értik, miért tartom jobbnak az ugyanolyan hardverekből építkező Thinkpad / Elitebook / Latitude készülékeket a consumer gépeknél, ha ugyanaz van benne.Mindezt nem kifejezetten neked címeztem, nem szükséges magadra venned.
huan:
ZTE, Lenovo, HuaWei készülékekkel alapvetően nem fogsz mellé (még ha néha hallani is esetleg nyavalygást), Thl-eket is szerettem, csak a w8-at nem bírtam a formája miatt. Márkákat nézve ezt éltem meg, de egyedi készülékek esetén könnyebb nyilatkozni.
A személyes kedvencem: ZTE V967s
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest