- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Matteo005: 9800X3D
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem, nem értettelek félre. A ROM-dolog Lalla-nak szólt.
A "méltán népszerű és világhírű" Jiayu készüléken kívül nem kellett vacakolni semelyikkel. Volt nálam 2, egyikkel ROM-oltam, a másikkal már nem. G3-ből már csak olyat fogtam a kezemben, amivel más görcsölt.
Lenovo, ZTE, Thl, Zopo (régebbiek voltak nekem) készülékek gond nélkül mentek. Mondhatnám, hogy nem érdemes megvenni a picit olcsóbb készüléket, ami ugyanolyan hardverelemekból építkezik. Persze ugyanez igaz a laptopoknál is: sokan nem értik, miért tartom jobbnak az ugyanolyan hardverekből építkező Thinkpad / Elitebook / Latitude készülékeket a consumer gépeknél, ha ugyanaz van benne.Mindezt nem kifejezetten neked címeztem, nem szükséges magadra venned.
huan:
ZTE, Lenovo, HuaWei készülékekkel alapvetően nem fogsz mellé (még ha néha hallani is esetleg nyavalygást), Thl-eket is szerettem, csak a w8-at nem bírtam a formája miatt. Márkákat nézve ezt éltem meg, de egyedi készülékek esetén könnyebb nyilatkozni.
A személyes kedvencem: ZTE V967s
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Automata kávégépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- E-book olvasók
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- További aktív témák...
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- Honor 400 256Gb-gyakorlatilag új-2 év garancia
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest