Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
andatti
senior tag
A no1 s6 is 5 colos méretű... A THL W9 pedig 5,7, csakúgy mint a THL W7, A THL W6 pedig 5,3 colos...
Apropó W7, privátban kaptam egy részletes tesztet, amiből kiderült, hogy a fotó nem a legjobb és a vaku nem túl sokat ér, emellett összességében minden OK a telefonon, sokat kibír és masszív, ha nincs agyon nyomkodva több napot is kibír... és kaptam egy lebeszélő üzenetet is, miszerint nem jó telefon... Esetleg még valaki, akinek van tapasztalta a telefonnal kapcsolatban? Így 1:1 az eredmény...
Közben megnéztem az összefoglaló első hsz-t és az excellben, "Depression" fórumtársunk, 5-öst adott a telefonra, egy 1-5-ig terjedő skálán, de semmi bővebb leírást nem írt az excel táblázatba... EMIATT itt is felhívnám a kedves fórumozókat, hogy ha veszik a fáradságot a kitöltésre írjanak már legalább pár sort is mellé. ez a félmunka a laikus, tájékozódni kívánóknak nem sokat mond, olyan rossz, hogy sok az üres rublika... (nekem legalábbis). Amúgy mintha lenne másik táblázat is, vagy rosszul emlékszem és azért nem találtam meg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Tőzsde és gazdaság
- Androidos tablet topic
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Medion notebook. jó nemjó? ki gyártja?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Spórolós topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- Vadiúj AMD GAMER Setup! Kèszletről! Akár kamatmentes rèszletre is!
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest