Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kacsanova
csendes tag
válasz
Atomcsirke
üzenetére
Qualcomm téma engem is érdekelne, milyen olcsóbb árfekvésű készülékek ajánlottak? Találtam már pár elfogadható árú Qualcomm processzorral szerelt telefont, de nem nagyon vagyok képben velük, mert általában csak az MTK-s cuccokról van itt szó. De azokról legalább sok infót gyűjtöttem, már csak el kellene dönteni, hogy mit rendeljek és egy kicsit gyűjtögetni

-
válasz
Atomcsirke
üzenetére
A nálam levő 8225Q hozzávetőlegesen ugyanannyit bír - talán meghajtva egy picit többet fogyaszt -, mint a 6589. Szóval teljesítményben nem, de fogyasztásban kb ott van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Assetto Corsa Rally
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S25 12/256GB gyári független 2028.08.03. Alza jótállás + ajándék
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB TiTanium Gray ! 1ÉV Samsung Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő