Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Rap, Hip-hop 90'
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gipsztigris
addikt
válasz
RVR400
üzenetére
Volt nekem Concorde termékem elég sok. Senki sem állította (még Ők sem), hogy a csúcsminőséget képviselik. Egyet képviselnek viszont, a tisztességes és korrekt magatartást az ügyfelekkel. Ennek érdekében hozták létre a saját fórumukat, ahol a savazós postokat sem törlik, és nem bannolnak senkit sem még akkor sem ha az illető mocskolódik. Sokszor a kéksárkányról kevesebbért kivágtam valakit. Létrehoztak egy tesztelői-fejlesztői csapatot (egyébként bárki aki érez magában ambíciót jelentkezhet náluk) akik a megjelenés előtt erősen felhasználói oldalról "köpködik" meg a készülékeket. A visszajelzések alapján módosítanak a szoftveres oldalon is, és hardveresen is amire volt igény (és nem irreális kérés volt) azt igyekeztek a lehető legrövidebb idő alatt megoldani.
A lényeg, hogy a helyükön kell kezelni a dolgokat! Szerinted aki az Opel gyárban dolgozik az nem vehet Mercedest?
....persze, én nem dolgozom a Concorde-nál, viszont nagyon jó barátaim vannak ott ezért bocsássátok meg nekem, ha egy kicsit elragadtatom magam amikor azt látom, hogy oktalanul bántják a barátaimat. 
Szóval ezért akarok én LG-t vagy egyéb mást vásárolni magamnak!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
....persze, én nem dolgozom a Concorde-nál, viszont nagyon jó barátaim vannak ott ezért bocsássátok meg nekem, ha egy kicsit elragadtatom magam amikor azt látom, hogy oktalanul bántják a barátaimat.