Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- lionhearted: Telekom TV Mikrotikkel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Hp T630 thin client, htpc
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
megint én
őstag
Köszönöm szépen!
És mi a Ti / Te véleményetek a THL W200ról? Mert ugye az aksija kicsi, sőt kisebb mint amit írnak, mert itt 1800at írnak neki, a gyártó szerint meg csak 1750. De ha egy napot kibír, akkor az már elfogadható, mert amikor én lefekszem aludni, megy is töltőre a kicsike.(#39519) instantwater
Annyi, 265$ Pont míg írtam valamelyik Hszt, ahol szidtam milyen drága, refresheltem, és lám már csak 275, ami kóddal 265... De igazság szerint Nincs ez az EPO, amit most már tudok Ájvénak köszönhetően mi is az, így csökkent a szememben, mert az sztem alap léne h legyen egy P-s lenovóban. -
sasa311
veterán
Pont az a lényege az EPO-nak (és ugye a neve is
), hogy nem az interneten keresztül tölti le az aktuális hold pozíciókat aktuális élő adatkapcsolaton, hanem 30 napra előre letölti a holdak várható helyzetét (amikor pl. Wifit adsz neki), hogy adott földrajzi helyen melyik hold látható és használható navigációra!
Ennek kapcsán totálisan offline az egész.
Bár nekem 20 nap után már döcög a dolog, 2 hetente frissítem.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- Új pc házak! Kèszleten!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3740
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő