Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mateosz
aktív tag
válasz
petymeg
üzenetére
Az én összehasonlítási alapom is egy Defy+.
Egy kicsit többre számítottam, de összességében nem rossz. Ezt többet nyüstölöm, így hamarabb merül. De kímélve ez is takarékos.
Esetleg érdemes lenne egy próbát tenni a cpu governor állítgatásával, hátha. (még nem olvastam róla, így nem mertem magam belevágni..)
Illetve az is hasznos volt a Defy+-on, hogy a SetVsel progival nem csak tuningolni lehetett a procit, de szabályozni a feszültséget is hozzá, így lehetett ott is sokat spórolni az energián. Ilyen jó lenne 6577T-re is! (szerintem ez is beérné kevesebb kakaóval..) -
fil
őstag
válasz
petymeg
üzenetére
Én elégedett vagyok. Kb. ugyanannyit merül egy nap alatt, mint a korábbi Defy+-om, ami szintén 1200 Mhz-en ketyegett, de csak egy maggal, egy SIM kártyával, 1650-es akkuval. Ehhez képest szerintem ugyanez 2 maggal, 2 SIM-el, egy kicsit nagyobb akkuval, teljesen jó eredmény. Itt ugye-e a használati szokások ugyanazok.
Nálam a BT, WiFi, GPS, 3G állandóan engedélyezve van, tehát szükség szerint bekapcsolnak.
A cell standby-ra szerintem leginkább a GSM jelerősség van hatással. Ha olyan helyen vagy, ahol gyengébb a jel, többet próbál erősíteni, tehát több energiát használ a telefon. Szerintem akkor is többet fogyaszt, ha jó a jelerősség, de gyakran kell cellát váltania.
Amúgy engem - mivel egész nap áramforrás mellett vagyok, tehát, ha akarnám tölthetném - a fogyasztás nem izgat. Este fölteszem tölteni - akkor is ,ha 70%-on áll - reggel leveszem. Kivéve hétvégén, akkor hagyom hogy merüljön 2-3 napot... -
válasz
petymeg
üzenetére
De ugye te magad sem hitted el, hogy valóban 2200mAh-s akku van a készülékben...
Sajnos olyan rosszul hazudnak a cégnél, hogy még a saját ostobaságaikra sem figyelnek oda.
Ha felmész a jiayu webshopjához és megnézd a G2S leírását, akkor ott a felső sorban a színes képeknél azt írják, hogy 2050mAh, a leírásban 2200mAh látható.
A boltban mindkettő akkut megtalálod, ha meg akarod később venni.Az akku fizikai mérete körülbelül akkora, mint a Zopo ZP100-as akksija. Ezt azért írom, mert ők nem próbálnak trükközni a feltüntetett számadatokkal. A Zopo akksi 1650mAh, szóval e környékén van a G2s akksija is. Így számolj vele, ne a 2200-zal, akkor nem kell rosszul érezned magad az akkuidő miatt.
Egyébként egy nagyon jó készüléked lett, szerintem az egyik legjobb ebben a méretkategóriában.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest