Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hun_gery
aktív tag
válasz
SzaChe
üzenetére
Tudod, szerintem fordítva közelíted meg a dolgokat egy kicsit.
Ha előbb keresel, az eredményeket gyorsan átfutod, kimazsolázod azt, ami érdekel, és UTÁNA megkérdezed azt, ami kimaradt a posztokból, de számodra fontos, biztos, hogy pontosabb információid lesznek, mint úgy, hogy belöksz egy kérdést az éterbe, amire ráadásul nem is nagyon van jó válasz.
(Egyébként a kérdésed megírása a linkeléssel együtt nem biztos, hogy sokkal kevesebb időt vett igénybe, mint a fent írt műveletsor)Hogy miért: mert van, akinek nem fontos a notification led, a villanó, a kamera, a gps, de neked lehet, hogy igen.
Én pl. a notif. led hiánya miatt nem vettem meg ezt a telefont.
irónia:
Egyébként egy picit irigyellek: bár én tudnék kevesebb idő alatt dönteni egy telefon mellett, mint amennyit párszáz poszt elolvasása (lényegtelenek átfutása, lényegesek/hosszabbak átolvasása), meg pár tecső videó megnézése jelent
/irónia(#26143) Buccer: igazad van. A csodálatos, kolbászkerítéses NYUGATON, így csupa nagybetűvel mindenki mosolyogva ír le újra és újra olyan dolgokat, amik már többszörösen ki lettek tárgyalva az adott fórumon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tőzsde és gazdaság
- Linux haladóknak
- Autós topik
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)