- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hun_gery
aktív tag
válasz
SzaChe #26148 üzenetére
Tudod, szerintem fordítva közelíted meg a dolgokat egy kicsit.
Ha előbb keresel, az eredményeket gyorsan átfutod, kimazsolázod azt, ami érdekel, és UTÁNA megkérdezed azt, ami kimaradt a posztokból, de számodra fontos, biztos, hogy pontosabb információid lesznek, mint úgy, hogy belöksz egy kérdést az éterbe, amire ráadásul nem is nagyon van jó válasz.
(Egyébként a kérdésed megírása a linkeléssel együtt nem biztos, hogy sokkal kevesebb időt vett igénybe, mint a fent írt műveletsor)Hogy miért: mert van, akinek nem fontos a notification led, a villanó, a kamera, a gps, de neked lehet, hogy igen.
Én pl. a notif. led hiánya miatt nem vettem meg ezt a telefont.
irónia:
Egyébként egy picit irigyellek: bár én tudnék kevesebb idő alatt dönteni egy telefon mellett, mint amennyit párszáz poszt elolvasása (lényegtelenek átfutása, lényegesek/hosszabbak átolvasása), meg pár tecső videó megnézése jelent
/irónia(#26143) Buccer: igazad van. A csodálatos, kolbászkerítéses NYUGATON, így csupa nagybetűvel mindenki mosolyogva ír le újra és újra olyan dolgokat, amik már többszörösen ki lettek tárgyalva az adott fórumon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest