- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
berigazek
őstag
válasz
NivoSzaki #2293 üzenetére
Nem szoktam ilyen ,,névtelen"-ektől vásárolni,de itt az új ügyintéző tévedett,belátta és okult a hibájából,mert ígérgette,hogy 3 nap múlva megkapom és 4 napig nem is jelenkezett,csak ma amikor rákérdeztem,hogy mi újság,mert a Tracking Number-t még nem küldte meg 4 nap után sem :-(
(Nem szeretném megmondani,honnan vásároltam,de annyit elárulok,hogy 99,89%-ban Pozitív és megbízható volt,de mára ez már a múlté :-( ),,Van másik",ahogyan mondani szokták a cirkuszban ....
És így is van!!
Aki nálam eljátsza a lapokat,azaz a bízalmamat,annyi!!!
Hungobungo és miklosandras!!!
Ez nektek szól: 48 órája készenlétben van a telcsi,remélem,mégegyszer mondom remélem,hogy a TI tippetek segített vagy az,hogy a két progimat nem indítottam el,mely az Akvárium a mozgó halakkal és a mozgó képernyőkímélő a Sexy Girl!
Azt is tudom,hogy a 3D-s ,azaz a mozgó képernyőkímélők több energiát zabálnak!!!
De reméljük,hogy a Battery Calibration segített nekem az akksi helyretételével!!!Ezt a választ kaptam,amiután visszautalták a pénzemet és amiután megmondtam nekik,hogy ez nem volt őszinte üzleti szándék:-(
,,Hi, dear friend. Sorry for the trouble. The phones was planned to come on last Wednesday, but the phone company said they need to update a new firmware, so they will come on next Monday, it was out of my plan. thanks...."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- Gaming notebook topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- BMW topik
- További aktív témák...
- Crucial 240GB SSD eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest