Hirdetés
- Yézi: Blekk Frájdéj
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
berigazek
őstag
válasz
NivoSzaki
üzenetére
Nem szoktam ilyen ,,névtelen"-ektől vásárolni,de itt az új ügyintéző tévedett,belátta és okult a hibájából,mert ígérgette,hogy 3 nap múlva megkapom és 4 napig nem is jelenkezett,csak ma amikor rákérdeztem,hogy mi újság,mert a Tracking Number-t még nem küldte meg 4 nap után sem :-(
(Nem szeretném megmondani,honnan vásároltam,de annyit elárulok,hogy 99,89%-ban Pozitív és megbízható volt,de mára ez már a múlté :-( ),,Van másik",ahogyan mondani szokták a cirkuszban ....
És így is van!!
Aki nálam eljátsza a lapokat,azaz a bízalmamat,annyi!!!
Hungobungo és miklosandras!!!
Ez nektek szól: 48 órája készenlétben van a telcsi,remélem,mégegyszer mondom remélem,hogy a TI tippetek segített vagy az,hogy a két progimat nem indítottam el,mely az Akvárium a mozgó halakkal és a mozgó képernyőkímélő a Sexy Girl!
Azt is tudom,hogy a 3D-s ,azaz a mozgó képernyőkímélők több energiát zabálnak!!!
De reméljük,hogy a Battery Calibration segített nekem az akksi helyretételével!!!Ezt a választ kaptam,amiután visszautalták a pénzemet és amiután megmondtam nekik,hogy ez nem volt őszinte üzleti szándék:-(
,,Hi, dear friend. Sorry for the trouble. The phones was planned to come on last Wednesday, but the phone company said they need to update a new firmware, so they will come on next Monday, it was out of my plan. thanks...."
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Autós topik
- Androidos tablet topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- OLED TV topic
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest