Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmikloska
aktív tag
Rossz hírem van, a GPS sem GPS, nincs benne ugyanis rendes GPS vevőegység, csak cellainfók alapján tudja belőni, hogy hol vagy, ahhoz meg, ha jól tudom, kell netkapcsolat, tehát mobilnet előfizetés.
Nekem is ilyen volt régen, amikor bejöttek az első kínai Androidos telefonok, csak más névvel és külsővel (Star A8).
Az ismert videólejátszókból én talán a RockPlayert próbáltam anno, nem ment, viszont a gyári lejátszotta a kimondottan rá konvertált formátumú filmeket. A feliratot (ha volt ilyen) pedig ráégettem a filmre, hogy ha kellett. -
fecg21
aktív tag
Ha megoldható, akkor küldjétek vissza az eladónak, és ő utalja vissza a vételárat. ( mtk 6516-os cpu= használhatatlan...) Bár gondolom vaterán vagy valamelyik magyar dropship( vérszívók) oldalon vettétek.....
kínai dual simes telefon vásárlása előtt kérdezz vagy érdeklődj itt, legközelebb!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- BestBuy topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Yettel topik
- PlayStation 5
- Akvarisztika
- További aktív témák...
- Bontatlan! Samsung Galaxy A56 8/256 GB Awesome Lightgray 2 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro MAX 512 GB Grafit - Gyári állapot - 30 nap garancia - ÁFÁ-s számla +
- iPhone 15 Pro Max 256GB Kék titán ELADÓ
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest