Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
orkester
őstag
válasz
orkester #17908 üzenetére
Közben rájöttem. Az ashell programban be kell pipálni a Root lehetőséget majd File Explorer gomb. Ott data/data/com.android.providers.telephony/databases/telephony.db, majd Yes és ott siminfo>Data
Itt látható a 2 sim azonosítója. Ha jól emékszem itt volt a Vodás simemnek jóval hosszabb az icc_id száma.De most ICS van, így itt csak annyi a különbség, hogy a Vodás csak szám, a Teleonoros vége "f", minden más szám. Hosszban u.a. Lehet ezt a betű karaktert azonosítja rosszul a JB, nem tudom.
-
Echoo
senior tag
válasz
orkester #17908 üzenetére
Kipróbáltam 3 féle jb-vel. Az orosz oldalon lévővel, a magyarosítottal, és egy 118Mb-s update-val is. Minden esetben a com.android.phone másodpercenként hibaüzit dob. Van itthon telenor microsimem, azzal is ugyenz a helyzet. Visszatolom a 4.0.4-et. Nekem nem lesz JB-m.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Moto G54 5G 12GB/256GB Power Edition Mint eSIM NFC, LTE 5G 60e
- 1 hónapos Galaxy Z Fold 7 512Gb + ajándék
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 5G, e-sim, 200megapixel, 12+7GB Ram Turbo, 512 GB,
- Bomba ár! Dell Vostro 3560 - i3-3120M I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő