- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagira01
veterán
válasz
hevizms #15145 üzenetére
Nekem meg pont a pandawill-el nem volt gondom, rendeltem jött a tracking number és másfél héten belül itt volt a tablet is sima singpost-al. Ttmalls eladás terén lehet, hogy ok, de a v1277 kapcsán az jött le, hogy szarnak a vevőre miután megkapta a cuccot(lehet, hogy sokan bepróbálkoznak, hogy kapjanak vissza pénzt, de én normálisan leírtam nekik mi a gond és képeket is küldtem, mégse voltak hajlandóak semmire, bár így utólag jobb, hogy visszaküldtem) Kíváncsi leszek mit szólnak mikor a pk-et is kérem vissza. A minideal-el is rendeződni látszik az ügy. Jó lenne végre egy kifogástalan telefon(bár lehet, hogy csak nekem túl nagyok az elvárásaim) Az az igazság, hogy ilyen áron örüljön az ember, hogy szóba állnak vele miután fizetett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Gyúrósok ide!
- Ingatlanos topic!
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest