Hirdetés
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
Wolfskin
üzenetére
Azt látom, hogy nem nyerte el a telefon tetszésed, de vajon te tudod mit akarsz?

Először azt írtad: "szerettem volna egy telefont, ami telefonálásra való. Felveszem, beszélek, leteszem, nem igényel külön figyelmet."
Gondoltam jó, cégeknek, vagy bárkinek, akik csak telefonálnak van sok és olcsó hagyományos telefon (úgy is olcsók a korlátlan beszélgetés csomagok már).
Aztán más dolgok miatt választottad ezt a telefont: "AF fényképező, 4G internet na ha nagyon szükséges, mail, térkép." Lehet nálad is sikerült kialakítani az általad említett internet és kütyüfüggőséget.
Kompromisszumot kéne köss és akkor talán találsz egy megfelelő telefont.
A cégemben én pl megszüntettem a mobilcsomagot, mert nem volt értelme. Továbbá egy régi, hagyományos gombos (kijelző nélküli), vonalas telefont használunk, mert ez egy céleszköz, amit említettél.
Új hozzászólás Aktív témák
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest