Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- leslieke: leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Somatom
üzenetére
Nagyon sok függ a felhasználás módjától.
Csetelni úúútálok mobilom. De ha nincs más, megteszem ott.
Ugyanez van a fórumon. Kizárt, hogy egycat /proc/partitionskimenetét át tudnám számolni mobilon hexába...
De jútúb viedót megnézek mobilon, de ha már zenét indítanék onnan, attól mondjuk biztos megőrülnék - oké, kilóra jó telefonon is, de azért hangrendszerre nem kötöm hirtelen a mobilt.És ugye ott az excel, és az összes többi desktop alkalmazás. Vállalatirányítási rendszer biztos nem fut "csk úgy" mobilon.
De pl. teams telefonkonferenciára már jó a mobil is.Szóval ezer és egy indok van erre és arra is, teljesen a felhasználástól függ.
Egy időben én is gondolkodtam netbook-on, de @#139964 fateless : a laposokból továbbra is megmaradt az ultrahordozható sorozat - nagy örömömre.
- igaz, én alapvetően 14"-os gépekkel oldom meg a feladatokat (zenehallgatás, nyomtatás, filmnézés - nincs okostévé)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Samsung LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VGA kibeszélő offtopik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
- igaz, én alapvetően 14"-os gépekkel oldom meg a feladatokat (zenehallgatás, nyomtatás, filmnézés - nincs okostévé)