Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Anyunak Oukitel C5 Pro-t vettünk és akkun kívül jó kis telefon, tiszta android (1,2 GB szabad 2GB-ból), jól működik, B20 is van és 20k volt csak az ára, anyunak bőven jó.
Én is nézegettem magamnak telefonokat Oukiteltől, de abban az árban nem találtam nekem megfelelőt, szóval Le Max 2 lett végül, sok a modrom rá úgyhogy ez is jó így. Én amúgy is kicsit hardver buzi vagyok szóval S820 jól esik a szívemnek, akku idő meg elmegy, hozzá vagyok már szokva.
Hát Meizuval volt barát(nő)nek is rossz tapasztalata, én ajánlottam neki pedig, de meghalt az MX3 és akkor már erősen kifutó volt így cserét vagy pénz visszafizetést ajánlottak. Amúgy nagyon tetszett neki, csak meghalt
Ouiktel K10000 Max milyen ha van infód, csak érdeklődnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Samsung LCD és LED TV-k
- One mobilszolgáltatások
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Arc Raiders
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- 2025.11.22 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest