Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? Igen, gyere, mutatom, hogy hol...

- 

LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

fPApi
őstag
válasz

Sir Riccio

üzenetére
						"Beta ROM nem mindennapi használatra való"
Ez a hivatalos sablonszöveg, ugyanakkor a custom rom-ok döntő többsége -a használható állapotban- béta rom (van rom készítő, aki ezt el is mondja és van, aki nem, de attól még az). Persze vannak alfának hívott rom verziók is, na azokhoz már tényleg bátorság kell!
 - 

törölt tag
válasz

Sir Riccio

üzenetére
						Véleményt alkotni hallomásból elég érdekes, én a tapasztalat híve vagyok, de bocs ha durvának tűntem, csak örültem hogy végre találtam egy normálisan működő romot, gondoltam hátha más is örülne neki. De legközelebb visszafogom magam

Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
 - LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
 - BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
 - Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest